Ambulansestasjon i Rissa;)

Da har vi på ambulansefag hatt 2 uka med praksis og jeg var utplassert på ambulansestasjon i Rissa.
jeg var der i 4 døgn til sammen og stortrivdes.
har snakket med stasjonslederen og jeg kunne få komme tilbake senere om jeg ville. Og det tilbudet kommer jeg til og bruke. Ska jo jobbe et år nå så tenkte å hospitere litt på ambulansestasjonen innimellom;)
Fikke ikke vært med på så mange turer mens jeg var der men jeg lærte masse uansett jeg.
Vær mandag så hadde de ukesjekk av bilene der de ser igjennom hele bilen om de har alt utstyret som skal være der.Og det var jeg som fikk denne jobben:P greit for meg for da lærer jeg mer om utstyret og om hvor det ligger. tror jeg brukte laaaang tid på dette.

Dagen etterpå var det fortsatt ganske stille så stasjonslederen lurte på om jeg hadde prøvd og trekke opp medisin i sprøyter og slik, og siden jeg ikke hadde gjort det før så fant han fram noen sprøyter og medisin som hadde gått ut på dato som jeg fikk leke meg med. var utrolig lærerikt.
Etter fikk jeg også sette mine 2 første venfloner,var veldig spent på hvordan dette skulle gå siden jeg aldri hadde gjort det før men det gikk mye bedre enn jeg hadde trodd.lærlingen på stasjonen som meldte seg som nålepute;)
for de som ikke vet hva venflon er så legger jeg ved et bildet som jeg fant på internett.kommer med flere bilder senere;)

2 kommentarer

CCfreak

23.05.2010 kl.19:32

Skal du bli ambulansedings? :) hehe..

SV; Takk for kommentaren =D

charlotteslilleverden

28.05.2010 kl.23:10

CCfreak:

ikke en ambulansedings men jeg skal bli ambulansearbeider ja;)

Skriv en ny kommentar

hits