Oppdatering fra siste tiden:)

Mye som har skjedd i det siste.
Har vært mye lesing og øving nå som eksamen nærmer seg.
Ellers kan jeg nevne at jeg har jobbet som frivillig under Trondheim rock Festival forrige helg. Første dagen stod jeg vakt ved ølteltet, måtte passe på køen. Andre dagen sto jeg vakt en stund inne på backstage. fikk i oppdrag å passe på Gary moore ;)  Han gikk nesten på meg inne i gangen der. hehe. Ble veldig ensomt og stå der så jeg spurte om jeg kunne få bytte med noen som sto ute, så da ble jeg satt som vakt utenfor ølteltet igjenn;) 

Jeg har også sagt ja til og være med i en studie der jeg skal teste en astmamedisin siden jeg får astmasymptomer når jeg trener, så på torsdag var jeg på sykehuset for en legesjekk, spirometri som er en pustetest og så måtte jeg løpe på tredemølle for og sjekke pusten min.  neste gang må jeg ta en prikktest (allergi) og må løpe igjenn.jeg får også høre om jeg kan bli med i studien eller ikke. håper jeg kan få bli med.

Har også skjedd mye annet fra sist jeg blogget, har blandt annet vært markør på flere kurs gjennom Luftambulansen.

Fram mot Eksamen nå så blir det mye lesing, i morgen skal dte være en blålysdag i Trondheim der alle nødetater stiller opp og viser fram sitt utstyr og har øvelser. Vi i Ambulanseklassen ble spurt om vi kunne være med å stå på stand og lære folk hjerte-lunge-redning.så det skal jeg være med på. Senere får jeg besøk av verdens beste lillesøster som skal ligge over her på hybelen. 

i neste uke skal jeg tilbake på sykehuset for flere prøver, klassen skal på raffting, og vi har prøveeksamen ;(

2 kommentarer

Nina Råen

28.05.2010 kl.23:22

fin blogg du har, den blir bare bedre å bedre!

gla i dæ <3

charlotteslilleverden

29.05.2010 kl.22:45

Nina Råen: Takk for det;)

Skriv en ny kommentar

hits