Blodprøver under oppholdet på røros Rehab.

Under oppholdet på Røros rehabilitering måtte vi gjennom blodprøvetaking. Det foregikk slik at vi fikk satt inn en venflon og vær halvtime skulle vi inn og tappe blod. Det ble ca 35 glass tilsammen når vi var ferdige. Grunnen til at vi fikk venflon var at de skulle slippe og måtte stikke oss flere ganger.  Vi måtte faste før disse blodprøvene.

Etter at venflonen var satt fikk vi en spesialtilpasset frokost der vi måtte spise opp alt som var på tallerken. Vi fikk 2 og 1/2 brødskive med smør, hvitost og syltetøy. Til drikke fikk vi melk/Drikkeyoughert og juice.
Så måtte vi svare på noen spørsmål vær halvtime om hvor sulten vi var og hvor mye vi trodde vi orket og spise osv.

 

3 timer måtte vi sitte med disse venflonene og bli tatt prøver av. Trodde det skulle gå fort jeg men det var langdrygt og kjedelig. Heldigvis satt vi flere sammen så det gikk fint.
MEN på hjemmreisedagen når vi skulle ta siste prøven så klarte hun som skulle stikke meg og bomme på åra og hun traff en nerve eller noe. dette var utrolig vondt og jeg var nærme ved å Besvime, Det var ikke langt unna. det var en ekkel opplevelse. Jeg hadde ikke kontroll på noe og det var like før de på laben la meg ned på gulvet slik at jeg kunne bli bedre men heldigvis rakk jeg og bli bedre før det skjedde. Håper dette ikke skjer igjenn.


Vi fikk Kran på denne venflonen slik at de ikke skulle søle så mye når de tappet blod.

Samme runden med venflon og prøver gjordet vi samme dag som vi skulle hjem. Dette skal gjentas på vårt 3 opphold som er i november.

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits