Flytting på gang.

Ja da sitter jeg er i sengen og skriver for siste gang i denne leiligheten til pappa. For på torsdag flytter vi nemlig inn i sokkeleilighet sammen. Dagen i morgen kommer til og bestå av litt Markørjobbing fram til klokken 13.00, etterpå drar jeg og hjelper pappa med å flytte ut det siste fra leiligheten, Onsdag må vi vaske og Torsdag flytter vi. Så det blir veldig mye og gjøre framover nå, med både jobbing og flytting.

Gleder meg til og flytte for fram til nå har jeg bodd på 3 plasser, jeg har bodd litt farmor når jeg jobber for det er såppas nærme jobben og for langt unna og reise fra mamma, tar alt for langt tid, de dagene jeg har hatt fri har jeg bodd til mamma litt og nå i det siste har jeg bodd veldig mye hos pappa. Men nå skal jeg altså få alle tingene mine på en plass. og det skal bli kjempe godt;)

Mange lurer sikkert på hva ei jente på 23 år gjør hjemme hos foreldrene sine mens andre bor sammen med kjærester og slikt, da kan jeg svare dere med at jeg ikke har så veldig god råa til og betale husleie alene og jeg har dessuten veldig godt forhold til mine foreldre og trives veldigg godt og være sammen med de. Nå som pappa skull flytte til en større leilighet med plass til meg var jeg ikke vond å be når pappa spurte. Her kan vi hjelpe hverandre med husleie og det vil ikke bli så dyrt.

Dette blir flott.

Har dere nettopp flyttet eller planer om det?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits