Sponsorpakke fra Enklere Liv

Har fått min første sponsorpakke som jeg er fornøyd med.Fikk 3 ulike produkter og her kommer info om disse.

Den første tingen var Hårbørsten Tangle Teezer

       


Alle vet hvor vondt det er å gre hår som er flokete. Nå har det kommet en ny hårbørste som løser dette hverdagsproblemet. Hårbørsten ble nylig kåret til beste nye hårprodukt i Storbritannia i 2010. Hårbørsten kalles Tangle Teezer og vil enkelt og smertefritt gre ut flokene. Mens vanlige børster kan skade håret vil Tangle Teezer med sine mange fleksible tenner løsne flokene og rette ut håret uten at håret skades. Den kan brukes på både vått og tørt hår, av voksne og barn og har tusenvis av fans over hele verden.
Produkt nr 2:
Den prisvinnende parfymeflakongen Travalo


 
 
Denne lille og smarte parfymeflakongen - Travalo har vunnet en rekke priser og fått svært gode anmeldelser. Den fylles enkelt opp fra din vanlige parfyme uten søl. Den er på størrelse med en leppestift og den veier kun 13 gram. Når den er fylt holder den til hele 50 dusjer. Den tåler trykket i fly slik at den er perfekt å ha med på reisen.
 
Det siste produktet:
Veskeholderen Clipa


Clipa er den mest praktiske og elegante veskeholderen vi noensinne har sett. I motsetning til vanlige veskeholdere trenger man aldri å lete etter Clipa ? den er der, akkurat når du trenger den. Clipa er så vakker at den er ment å henge på vesken som et armbånd rundt en av stroppene. Når du trenger den er det bare å vippe den ut og den holder vesken din slik at den slipper å stå på gulvet. Den holder vesker opptil 20 kg, noe som burde holde for de fleste. Clipa kommer i to farger; gull og sølv.

 Jeg synes alle produktene var helt supre. Kammen var god og lett og gre med men litt vanskelig og holde, Men absolutt et flott produkt.

4 kommentarer

Marte

16.12.2011 kl.18:56

Så heldig du er! Hvordan har du klart å blitt sponset av enklere liv? Tok du selv kontakt og spurte? Kunne tenkt meg det samme. De har masse hjelpemidler som jeg kunne hatt bruk for etterhvert.

charlotteslilleverden

26.12.2011 kl.11:56

Marte: Jeg fikk bare en mail fra de der de spurte om jeg ville bli sponset. Vet ikke om jeg får flere pakker men det håper jeg;) Er gøy og bli sponset.Tror jeg var medlem på en annen side som gjor at jeg fikk mail fra de. Du kan jo sende de en mail og høre om du også kan få bli sponset;)

Ailin-Mari Bøe

17.04.2012 kl.10:15

Kunne tenkt meg å prøvd den hårbørste tingen selv jeg! Du må skrive en "rapport" om den når du har prøv den! :-)

Stikk gjerne innom min blogg også! hihi :-)

Hilsen www.tobeagirl.blogg.no/Ailin

charlotteslilleverden

17.04.2012 kl.18:14

Ailin: Heisann
Da har jeg skrevet et blogginnlegg om denne børsten.
Vil absolutt annbefale denne til andre. ;)

Skriv en ny kommentar

hits